«حرکتی نادر در مراسم عمامهگذاری طلاب یکی از حوزههای علمیه کشور تحسین همهگان را در پی داشت. به پیشنهاد امام جمعهی رامسر دونفر از مادران طلاب حوزهی علمیه المهدی برای مراسم عمامهگذاری دعوت شدند و خودشان پسرهایشان را معمم کردند.»
این اتفاق نادر و خلاقانه درحالی به وقوع پیوست که طی روال مرسوم معممشدن طلاب به دست علمای قدیمی و بزرگ حوزههای علمیه انجام میشد. امام خمینی(ره) عظمت زن را معادل کلامالله مجید عنوان میکردند و این معادلسازی را به واسطهی انسانسازی مقام زن عنوان کرده بودند، همانگونه که قرآن انسانساز است. رهبر معظم انقلاب نیز بارها تاکید بر گرامی داشت مقام زن در جایگاه مادری، در خانه و خانواده تاکید داشتند و بوسیدن دست مادر توسط فرزند را نماد این تکریم عنوان کرده بودند.
حقیقت این است که حرکتهای این چنینی مولفهی قدرتمندی زن در ابعاد اجتماعی، خانوادگی و فردی را طبق آموزههای اسلام و انقلاب اسلامی که در همسویی با فطرت زنانه است تقویت میکند. مولفهی قدرت زنانه این روزها با کارکترهای خشونت، کبر، سنگدلی، بیرحم بودن و دوری از خوی زنانگی عجین گشتهاند و به واسطهی تولیدات رسانهای در جهان منتشر شدهاند، سنخیتی با فطرت و خوی انسانی ندارند اما با این حال دختران نوجوان زیادی را به سوی خود جلب نمودهاند، دخترانی که در عنفوان هویتسازی و تثبیت آن برای خود هستند! علت آن است که هر انسانی میل به قدرتمند بودن دارد اما بروز و ظهور این مولفه در عصر حاضر به واسطهی غولهای رسانهای در زنان به صورت طرد زنانگی و تبدیل به موجود خشن و سنگدل بازنمایی میشود. نیازمند بازخوانی اصالت قدرت زنانه که در تطابق با فطرت انسانی و گوهر وجودی زن است میباشیم، حرکتهای جدیدی چون مراسم عمامهگذاری در رامسر نمونهای از حرکتهایی است که این نیاز را پاسخ میگوید.