«به گزارش گلوبال تایمز، انجمن برنامهریزی خانواده چین، در راستای افزایش جمعیت و افزایش آمار باروری در چین پروژههای تشویقی برای زنان در راستای "ازدواج" و "فرزندآوری" راه اندازی خواهدکرد. از جمله پروژههای در دست اقدام چین در این راستا، تشویق والدین برای سهیم شدن در مسئولیتهای فرزندپروری، محدود کردن هزینههای بالای عروسی، محدود نمودن آداب و رسوم منسوخ شدهای که ازدواج را سخت میکند، اعطای مشوقهای مالیاتی، یارانه مسکن، آموزش رایگان، اعطای یارانه برای فرزند سوم و... از جمله موارد پروژه موسوم به "دوران جدید" در چین است.»
کاهش رشد جمعیت که در قالبهای کاهش ازدواج و کاهش موالید غالبا خود را نشان میدهد، از معضلات قابل توجهی است که بیشتر کشورهای دنیا با آن مواجه هستند. چین نیز یکی از این کشورها است. طرحهایی که تحت عنوان، طرحهای تشویقی در چین برای ترویج تشکیل خانواده و فرزندآوری بنا نهاده شدهاند اگرچه به شرط اجرا بسیار خوب هستند اما کافی نخواهند بود.
در راستای تشکیل خانواده میبایست علاوه بر متمرکز شدن بر روی زنان، به مردان نیز توجه نمود. این طرحها علاوه بر آنکه در راستای تامین جنبههای مادی مورد نیاز برای تشکیل خانواده اجرا میشوند، نباید به گونهای باشند که جنبههای معنوی ضروری در تشکیل خانواده مورد غفلت قرار بگیرند! مهارتهای زندگی و تعاملات صحیح زنان و مردان با یکدیگر چه در قالب نقشهای شهروندی و چه در قالب نقشهای زناشویی باید در سنین نوجوانی و جوانی به دختران و پسران آموزش داده شوند.
نوع تعاملاتی که با زن باردار، زن میانسال، مادری که فرزند کوچک دارد همه و همه باید به طور اکرام و احترامگونه باشند تا زنی که خود را وقف فرزندآوری و تربیت فرزند خود میکند در طی دوران رشد فرزند خود احساس حقارت و یا اشتباه بودن تصمیم خود را تجربه نکند.
از طرف دیگر مقام پدر به قدری باید مورد اکرام واحترام قرار بگیرد تا مردی در طول سرپرستی خانواده و فرزند خود احساس نکند که سختیهای مسئولیتش درک نمیشود و از تحمل بار حفاظت و مراقبت از خانواده شانه خالی نکند.
در بیشتر طرحهای فرزندآوری مسئله تربیت و اصلاح پیش زمینههای فکری در فرزندآوری اغلب مورد غفلت واقع میشوند، عاملی که به نظر میرسد اگر در کنار طرحهای مالی مورد توجه قرار بگیرد، در بازهی زمانی کوتاه بتواند بازدهی خوب و قابل قبولی را برای جامعه و تشکیل خانواده به ارمغان بیاورد.